מנהלת המטבח - אהובה מאיר
יצירת קשר:
טל- 03-5552757
פקס- 03-5552730
מערך המזון מייצר במטבח המרכזי כ- 50,000 מנות בחודש, מזון טרי המסופק ליחידות השונות במרכז אברבנאל.
המטבח עובד בשיטת "בשל הגש" שמשמעותה אוכל טרי שהוכן והוגש באותו יום.
המזון המוגש לחולה הינו על פי תכנית מובנית של תפריט שבועי הנבנה בשיתוף עם דיאטנית המרכז.
התפריט מתייחס לסך האנרגיה במנה, כמות החלבונים, שומנים, פחמימות, ויטמינים מינרלים ,הרכב חומצות השומן וכמות הכולסטרול ליום.
תכנון התפריט עונה על הדרישות הבינלאומיות וסל מזון חדש לחולים פסיכיאטרים בהמלצת משרד הבריאות לשנת 2012.
מטבח המרכז מגיש מזון מגוון ואיכותי בהתאם לצרכים התזונתיים של המטופלים בתאום עם שרותי הדיאטה במרכז הרפואי.